Palvelut

Korvien rei'itys

Teen yli 10 vuoden kokemuksella korvien rei'ityksiä. Käytän BLOMDAHLIN turvallisia ja ihoystävällisiä ensiasennuskorvakoruja. Valittavanasi on useimpia eri malleja.
Lisätietoja www.blomdhl.com

Korvien reijitykseen ei tarvitse varata aikaa.

Opastan kotihoidossa ja autan myös ensikorun poistamisessa ja tavallisten korvakorujen vaihdossa.

 

Korujen korjaus:

Aina ei muotikorukaan ole oikean mittainen tai lempikorusta on lukko rikki. Teen liikkeessäni pienimuotoisia muotikorujen korjauksia ja liikkeessäni on myös korujen varaosia kuten jatkoketjuja , korvakorujen taustoja ja lukkoja.
 

 

Tuotteet ja tuotemerkit

Tekstiilit, vyöt ja laukut

Huivit, viitat, ponchot, käsineet, kynsikkäät ja säärystimet, sukkahousut, leggingsit ja tukisukkahousut, nilkkasukat,avokassukat,stayupit, päähineet ja käsineet, solmiot, taskuliinat, henkselit, saattohuivit jne..

 

 

      Complite  Masi  

Korut

Kaula- ja rannekorut, korvakorut, rintaneulat, sormukset, nilkkakorut, varvassormukset, nenä- ja napakorut, huivirenkaat, asustekukat, hiuskorut, hiuskukat ja pannnat, tiarat, klipsit ja spiraalit jne..
 

 

      Muotikoru

 

Korvienrei'itys, kauneuden hoito , kosmetiikka ja lahjatavarat

BLOMHDAL-ensiasennuskrovakorut, tekokynnet ja ripset. Conctance Carroll-sarjan meikkejä kuten huulipunia ja kynsilakkoja. Kauniita peilejä, pinsettejä, lasiviiloja, meikkipusseja ja korurasioita ja laukkukoruja paljon muuta kaunista.
 

 

           

 

Tervetuloa yksilöllisesti palvelevaan asustekauppaan!